За Нас

Аква Спорт – Гевгелија


Веќе неколку години ѐ единствената специјализирана продавница за сѐ што ѐ потребно од риболовна опрема, како и за асистенција и поправка на истата. Нудиме посебно одбрани светски брендови, од типот на D•A•M, Shimano,  Rapala, Milo, Carson, Robinson, Vega, Banax, Sufix, Blue Fox, Dragon, Cormoran, Eagle Eye. Garbolino, Hayabusa, Jaxon, Maros mix,  Mivardi, Owner, Relix, Sakura, Shakespeare,  Behr и др., со цел да го обезедиме најквалитетното за најповолна цена. 

Со нашата стручност и совети секојдневно излегуваме во пресрет на барањата на клиентот, без разлика дали е експерт или не. Во тек со последните новости и достигнувања во риболовот, постојано работиме за усовршување и доставување на потребното. 

Затоа побрзајте зошто, кој рано, рани - две риби јади.

“Се За и Околу риболов на слатки и солени води”


 Пронајдете не преку Google Maps.